Sorana Cîrstea, instrucție în primul tur la Indian Wells! Adversar greu în runda următoare

Sorana Cîrstea, instrucție în primul tur la Indian Wells! Adversar greu în runda următoare

Sorana Cîrstea (România, 83 WTA) a reușit o victorie scurtă în runda de debut a turneului de la Indian Wells: 6-3, 6-2 cu Kimberly Birrell (Australia, 115 WTA), jucătoare venită din calificări.

Sorana Cîrstea își continuă parcursul la Indian Wells. Foto EPA EFE

Sorana a făcut instrucție cu australianca, dar în faza următoare va avea de disputat un meci mult mai greu, cu Madison Keys (SUA, 19), favorita gazdelor.

Românca a dominat-o copios pe Kimberly Birrell, jucătoare venită din calificări, adjudecându-și victoria după o oră și 20 de minute de joc. Cîrstea a servit doi ași și a comis trei duble greșeli, în timp ce Birrell nu a reușit niciun as, făcând două duble greșeli.

Sorana antrenată de suedezul Thomas Johansson a fost superioară și în ceea ce privește mingile de break: ea a câștigat de cinci ori pe serviciul australiencei, care a realizat doar două break-uri.

Sorana Cîrstea și-a asigurat un premiu în valoare de 30.885 de dolari, iar acum se pregătește pentru meciul cu Madison Keys, pe care a mai întâlnit-o o singură dată, în primul tur la Madrid 2019, scor 3-6, 6-4, 6-1 pentru jucătoarea nostră.

Irina Begu, eliminată de o jucătoare de 18 ani

Cealaltă jucătoare din România care a evoluat pe tabloul principal de la Indian Wells, Irina Begu, a fost eliminată miercuri seară de tânăra speranță a tenisului mondial, de doar 18 ani, Linda Noskova (Cehia, 54 WTA), scor 6-7(7), 1-6, în primul tur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante