Sosia Reginei Elisabeta a II-a renunță la slujbă după 34 de ani. Seamănă izbitor de mult cu fosta suverană FOTO

Sosia Reginei Elisabeta a II-a renunță la slujbă după 34 de ani. Seamănă izbitor de mult cu fosta suverană FOTO

O sosie a reginei Elisabeta a II-a a declarat că renunţă la slujbă după 34 de ani ''din respect'', în urma decesului monarhului, dar îşi va păstra în continuare ţinutele în memoria unei femei pe care o simţea ''parte din familie'', relatează sâmbătă PA Media/dpa.

Mary Reynolds seamănă izbitor de mult cu regina Elisabeta a II-a FOTO Getty Images

Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, care locuieşte în Epping, Essex, a devenit sosie în 1988, dar i s-a spus pentru prima dată că arată ca regina când avea 17 ani.

A apărut în filme şi emisiuni de televiziune, unele dintre momentele sale cele mai importante incluzând rolul principal în filmul de comedie Bullseye din 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore, precum şi un episod din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who din 1988.

Reynolds a declarat pentru agenţia de ştiri PA că se simte "norocoasă" să semene cu regina, dar că zilele ei ca sosie se vor încheia.

Ea a adăugat că probabil îşi va păstra ţinutele de regină, deoarece "fac parte din viaţa mea de atât de mult timp". A dezvăluit că are două dulapuri separate pentru ţinutele ei normale şi cele regale, dar că ar căuta în dulapul "reginei" dacă ar merge "undeva special".

Mary Reynolds a spus că a fost abordată de o companie de televiziune rusă după moartea reginei, joi, cerându-i să îmbrace costumul de imitatoare.

Dna Reynolds a adăugat că a încercat întotdeauna să "se comporte ca o regină, să fie drăguţă şi să respecte oamenii".

''Era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea'', a spus ea. ''Se simţea ca şi cum făcea parte din familie, aproape''.

''Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina - nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea''.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea