Soția fostului fotbalist Gabi Popescu se va alătura echipei Faimoșilor de la Survivor România

Soția fostului fotbalist Gabi Popescu se va alătura echipei Faimoșilor de la Survivor România

Crina Abrudan face parte din cei patru noi membri ai emisiunii Survivor România de la Pro TV. Fosta prezentatoare TV se va alătura luni echipei Faimoșilor alături de Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De asemenea, de partea Războinicilor se vor alătura cântăreața Alina Radu și DJ-ul Eduard Gogulescu.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atâția ani de prezentare a știrilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a declarat Crina Abrudan înainte de a începe competiția, potrivit Unica.

Crina Abrudan formează un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu din anul 2008. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017.

Crina Abrudan casatorie civila Gabi Popescu Gabriela Firea (5) jpeg

În 2013, cei doi au fost la un pas de despărșire, când s-a zvonit că Gabi Popescu ar fi fost cucerit de o femeie mai tânără. Însă, după câteva luni, iubire lor a învins și au trecut peste acest episod, hotărând să își continue viața împreună.

Patru ani mai târziu, Crina și Gabi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment la care au participat peste 130 de persoane.

Acum, la 45 de ani, Crina Abrudan are un singur regret: că nu este mamă. Fosta știristă și-ar fi dorit foarte mult să aibă un copil. Însă a ales să se concentreze pe carieră, lăsând pe plan secund „profesia” de mamă, cu toate că soțul ei și-a dorit un copil încă de la începutul căsniciei.

Gabi Popescu (49 de ani) a jucat ca mijlocaș la echipe precum Extensiv Craiova, FC Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United Chiba, retrăgându-se în 2006. Are 14 meciuri în naționala României, dintre care 3 la Campionatul Mondial din 1998. A fost campion cu Dinamo în 1999-2000, campion al Coreei de Sud (Suwon Bluewings, 2004) și campion al Japoniei cu JEF United Chiba (2005). Are în palmares o Cupă a Spaniei, cu Valencia, o Cupă a Coreei de Sud și Cupa Ligii Japoniei.

Fostul mijlocaș a strâns în total 233 de meciuri în Liga 1, înscriind 22 de goluri. În Primera Division are 6 goluri înscrie pentru Valencia în 47 de meciuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...