Spitalul Universitar despre persoana înjunghiată în apropierea staţiei de metrou Politehnica: Evoluţia este favorabilă

Spitalul Universitar despre persoana înjunghiată în apropierea staţiei de metrou Politehnica: Evoluţia este favorabilă

Evoluţia pacientului înjunghiat joi seara în apropierea staţiei de metrou Politehnica este una favorabilă, în prezent persoana fiind conştientă, cooperantă şi stabilă hemodinamic, precizează un comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

"În legătură cu starea pacientul înjunghiat care a ajuns aseară la Spitalul Universitar, Biroul de Presă face următoarele precizări: în cursul serii pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune, operaţia a decurs bine, pacientul s-a menţinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat în secţia de terapie intensivă pentru a fi monitorizat 24/24, aşa cum se procedează din punct de vedere medical pentru toţi pacienţii care suferă traumatisme de orice natură. În prezent este conştient, cooperat, se menţine stabil hemodinamic şi respirator. Evoluţia este una favorabilă", afirmă sursa citată.

Un tânăr a fost transportat joi seară la spital după ce a fost agresat într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica, poliţiştii constatând că el a fost victima unei infracţiuni de tentativă de omor.

Potrivit DGPMB, tânărul a sesizat joi, în jurul orei 19,00, prin apel la 112, că ar fi fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6, zona Politehnica.

Poliţia Capitalei a anunţat că tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi având în vedere diagnosticul său, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…