Statele Unite intenționează să impună sancțiuni împotriva celor care ajută Rusia să cumpere arme

Statele Unite intenționează să impună sancțiuni împotriva celor care ajută Rusia să cumpere arme

Statele Unite intenționează să impună sancțiuni împotriva celor care ajută Rusia să achiziționeze arme și tehnologii pentru utilizarea lor ulterioară în Ucraina, a anunțat miercuri secretarul adjunct al Trezoreriei Elizabeth Rosenberg, vorbind la o audiere a Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului Congresului SUA.

SUA vs. Rusia. Foto: Shutterstock

Președintele Comitetului Robert Menendez (R-NJ) a întrebat-o ce are în vedere să facă administrația de la Washington pentru a impune noi restricții Rusiei din cauza situației din Ucraina.

Cu siguranță sunt de acord că trebuie să fim duri <...> și să continuăm să impunem sancțiuni, să respectăm controalele la export [cu privire la Federația Rusă]. <...> Rusia a folosit mijloacele pe care le avea la dispoziție pentru a încerca să compenseze pierderile, economic suferința pe care le-am provocat-o cu sancțiunile. Cu toate acestea, alte priorități pentru noi atunci când vine vorba de impunerea [sancțiunilor] și abordarea noastră dură includ urmărirea rețelelor mai largi de intermediari care ajută Rusia să achiziționeze arme și tehnologii pentru a crea și a furniza armatei. echipamente folosite în prima linie.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă