STB SA a dispus retragerea troleibuzelor în depouri din cauza condiţiilor meteo extreme

STB SA a dispus retragerea troleibuzelor în depouri din cauza condiţiilor meteo extreme

Societatea de Transport Bucureşti STB SA a dispus retragerea în depouri a tuturor troleibuzelor începând cu ora 16.50 şi introducerea unor linii naveta de autobuz numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz, potrivit unui comunicat al societăţii.

Măsura a fost luat din cauza numeroaselor avarii provocate la liniile de contact de condiţiile meteo extreme din ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze, care vor circula astfel: Linia 665 va circula de la terminalul ,,Pajura" până la terminalul ,,Sfinţii Voievozi"; Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ,,Vasile Pârvan"; Linia 696 va circula de la terminalul ,,Depou Alexandria" până la terminalul ,,Gara de Nord".

Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii naveta de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41.

STB SA precizează că echipele de intervenţie STB fac eforturi şi lucrează neîntrerupt pentru ca în ziua de duminică, 27 ianuarie 2019, circulaţia mijloacelor de transport public să revină la normal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze