Steaua a pierdut un proces şi trebuie să-i plătească unui fost antrenor 120.000 de euro

Steaua a pierdut un proces şi trebuie să-i plătească unui fost antrenor 120.000 de euro

Tehnicianul italian a fost demis de la Steaua în luna septembrie a anului 2009, după o remiză cu Sheriff Tiraspol (1-1), din grupele Europa League. Când a fost înştiinţat că nu va mai ocupa banca tehnică a roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi a intentat un proces clubului, în cadrul căruia a cerut să-i fie achitaţi banii promişi pentru calificarea în grupe şi restanţele financiare care i se cuveneau.

În cele din urmă, FIFA i-a dat dreptate, notează digisport.ro. Procesul a durat patru ani şi dreptatea i-a revenit lui Bergodi, însă, potrivit sursei citate, Steaua contestă decizia.
În vârstă de 49 de ani, Bergodi s-a remarcat în fotbalul românesc prin perioadele în care a antrenat FC Naţional, CFR Cluj, Rapid BUcureşti, Poli Iaşi, Steaua Bucureşti. În fotbalul italian, a bifat ca tehnician echipele Modena, Pescara şi Brescia. În acest moment, Bergodi este liber de contract, însă există zvonuri care-l plasează, în viitorul apropiat, pe banca tehnică a lui CFR Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ciprian Tătăruşanu este în atenţia a şase echipe importante din fotbalul european. Portarul rămâne fără contract în vară

Helmuth Duckadam aniversează 55 de ani. Reperele carierei celui poreclit „Eroul de la Sevilla“

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?