Stelian Ion: Ar fi bine ca Nicuşor Dan să fie singurul candidat al Opoziţiei pentru Primăria Capitalei

Stelian Ion: Ar fi bine ca Nicuşor Dan să fie singurul candidat al Opoziţiei pentru Primăria Capitalei

Deputatul USR Stelian Ion a declarat marţi că, în opinia sa, ar fi bine ca Nicuşor Dan să fie singurul candidat al Opoziţiei la Primăria Capitalei.

"Părerea mea personală este că Nicuşor Dan ar fi bine să fie singurul candidat al întregii Opoziţii la Primăria Capitalei pentru că are cele mai mari şanse, aşa cum apar lucrurile, şi mi-aş dori foarte mult să nu repetăm ceea ce s-a întâmplat la alegerile anterioare, când, dacă ar fi existat înţelepciune, atunci Nicuşor Dan ar fi fost primar general al Capitalei. Dar, repet, este o părere personală", a afirmat Stelian Ion la Parlament.

Întrebat în legătură cu faptul că PLUS l-a desemnat drept candidat la Primăria Capitalei pe Vlad Voiculescu, Stelian Ion a spus că nu este nicio problemă.

"Ar fi vorba de o competiţie care dintre cei doi ar avea cele mai mari şanse şi îmi doresc o asemenea competiţie. Îmi doresc ca cel care are cele mai mari şanse să fie nominalizat pentru această candidatură", a adăugat Stelian Ion.

Deputatul Nicuşor Dan a anunţat luni că s-a înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului pentru Primăria Municipiului Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?