Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Stelian Tănase: Lui Iohannis i s-a cam urît de România

Klaus Iohannis s-a plictisit de România. O afirmaţie dură, lansată de jurnalistul Stelian Tănase. Dar care pare să aibă un sâmbure de adevăr dacă privim la activitatea preşedintelui ţării. E mai mult plecat, lipseşte atunci când trecem prin momente grele, nu comunică cu nimeni, iar când o face vorbeşte doar despre ce va face pentru România. Din păcate, la doi de mandat, nu prea a făcut mai nimic.

"Lui Iohannis i s-a cam urît de România, de funcția de președinte, (de ponoase,nu de foloase), așa că și-a luat nevasta și a pleacat unde a văzut cu ochii. A vrut să nu mai auda vorbindu-se românește. Ii plac plajele, bronzatul, joaca, relaxarea. Pe ideea - pauzele lungi și dese cheia marilor succese! De ce trebuie să raporteze opiniei publice unde se duce !? Răspunsul e simplu - pentru că este intr-o funcție publică, cea mai înaltă în stat, ales de 6,4 milioane de voturi (și al meu). Să fi dezertat!? Sentimentul public acesta e" scrie jurnalistul pe pagina personală după concediul de lux petrecut de Klaus Iohannis in Mallorca.

Stelian Tanase trage o concluzie extrem de dură legată de președinția lui Klaus Iohannis.

"Am impresia că de la o vreme Klaus Iohannis trăiește o dramă. A descoperit la aproape doi ani dupa ce a fost ales că nu ii place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el, nebagată în seama de liderii europeni. In afara de prilejul de a calatori, nimic nu ii suride la Cotroceni.  Așa să fie!?Pare un om agasat și mai ales plictisit. O vacanța cu soția în marile calde i-a fost de folos, e de înțeles" își încheie scriitorul postarea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

2 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

3 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

4 VIDEO Femei plimbate în lesă prin centrul Timișoarei

5 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația