Stelian Tănase: Lui Iohannis i s-a cam urît de România

Klaus Iohannis s-a plictisit de România. O afirmaţie dură, lansată de jurnalistul Stelian Tănase. Dar care pare să aibă un sâmbure de adevăr dacă privim la activitatea preşedintelui ţării. E mai mult plecat, lipseşte atunci când trecem prin momente grele, nu comunică cu nimeni, iar când o face vorbeşte doar despre ce va face pentru România. Din păcate, la doi de mandat, nu prea a făcut mai nimic.

"Lui Iohannis i s-a cam urît de România, de funcția de președinte, (de ponoase,nu de foloase), așa că și-a luat nevasta și a pleacat unde a văzut cu ochii. A vrut să nu mai auda vorbindu-se românește. Ii plac plajele, bronzatul, joaca, relaxarea. Pe ideea - pauzele lungi și dese cheia marilor succese! De ce trebuie să raporteze opiniei publice unde se duce !? Răspunsul e simplu - pentru că este intr-o funcție publică, cea mai înaltă în stat, ales de 6,4 milioane de voturi (și al meu). Să fi dezertat!? Sentimentul public acesta e" scrie jurnalistul pe pagina personală după concediul de lux petrecut de Klaus Iohannis in Mallorca.

Stelian Tanase trage o concluzie extrem de dură legată de președinția lui Klaus Iohannis.

"Am impresia că de la o vreme Klaus Iohannis trăiește o dramă. A descoperit la aproape doi ani dupa ce a fost ales că nu ii place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el, nebagată în seama de liderii europeni. In afara de prilejul de a calatori, nimic nu ii suride la Cotroceni.  Așa să fie!?Pare un om agasat și mai ales plictisit. O vacanța cu soția în marile calde i-a fost de folos, e de înțeles" își încheie scriitorul postarea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 Emil Boc, scor istoric la Primăria Cluj-Napoca: 75% / Candidatul PSD a luat 4,68%!

3 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

4 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

5 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!