Stelian Tănase: Lui Iohannis i s-a cam urît de România

Klaus Iohannis s-a plictisit de România. O afirmaţie dură, lansată de jurnalistul Stelian Tănase. Dar care pare să aibă un sâmbure de adevăr dacă privim la activitatea preşedintelui ţării. E mai mult plecat, lipseşte atunci când trecem prin momente grele, nu comunică cu nimeni, iar când o face vorbeşte doar despre ce va face pentru România. Din păcate, la doi de mandat, nu prea a făcut mai nimic.

"Lui Iohannis i s-a cam urît de România, de funcția de președinte, (de ponoase,nu de foloase), așa că și-a luat nevasta și a pleacat unde a văzut cu ochii. A vrut să nu mai auda vorbindu-se românește. Ii plac plajele, bronzatul, joaca, relaxarea. Pe ideea - pauzele lungi și dese cheia marilor succese! De ce trebuie să raporteze opiniei publice unde se duce !? Răspunsul e simplu - pentru că este intr-o funcție publică, cea mai înaltă în stat, ales de 6,4 milioane de voturi (și al meu). Să fi dezertat!? Sentimentul public acesta e" scrie jurnalistul pe pagina personală după concediul de lux petrecut de Klaus Iohannis in Mallorca.

Stelian Tanase trage o concluzie extrem de dură legată de președinția lui Klaus Iohannis.

"Am impresia că de la o vreme Klaus Iohannis trăiește o dramă. A descoperit la aproape doi ani dupa ce a fost ales că nu ii place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el, nebagată în seama de liderii europeni. In afara de prilejul de a calatori, nimic nu ii suride la Cotroceni.  Așa să fie!?Pare un om agasat și mai ales plictisit. O vacanța cu soția în marile calde i-a fost de folos, e de înțeles" își încheie scriitorul postarea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul