ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 IULIE

Rezultatele la Bacalaureat, după contestații, au fost publicate pe portalul bacalaureat.edu.ro.

* Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a transmis o scrisoare Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 în care a anunțat că nu va fi prezentă la audieri, deoarece nu are cunoștință și nu deține mijloace de probă referitoare la împrejurările și cauzele în care s-au produs evenimentele supuse cercetării.

* Ulterior, membrii Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 au decis să sesizeze ministrul Justiției cu privire la refuzul procurorului-șef al DNA de a se prezenta la audieri.

* Concluziile primei săptămâni de activitate a Guvernului Tudose, dar și calendarul pentru perioada următoare vor fi discutate în ședința coaliției de guvernare care a început, luni, la Palatul Parlamentului, în prezența premierului Mihai Tudose și a liderilor PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

* Primăria Capitalei a anunțat că nu are competențe în ceea ce privește demararea procedurilor pentru demolarea Cathedral Plaza și că atribuțiile privind avizarea desființării imobilului revin exclusiv Comisiei Naționale a Monumentelor Istorice și proprietarului clădirii.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...