ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 12 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 12 IULIE

Curtea Constituțională a României a respins ca inadmisibilă sesizarea fostului premier Sorin Grindeanu de examinare a condițiilor în care au votat senatorii și deputații la moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului său.

* Curtea Constituțională a României a admis sesizarea PNL referitoare la modificarea legii de funcționare a SRR și SRTv, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES.

* Curtea de Apel București a decis definitiv achitarea celor nouă membri ai Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal care au votat în iulie 2011 dezafilierea clubului de fotbal Universitatea Craiova. Decizia vine după ce tot judecătorii de la CAB i-au achitat în acest dosar, în luna iunie, pe foștii președinți ai FRF și LPF Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, care au fost judecați separat.

* Curtea de Apel București a decis ca fostul director al Spitalului ''Malaxa'' Florin Secureanu să fie eliberat din arestul preventiv, urmând ca el să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și delapidare. Procurorii susțin că, după ce a fost numit manager în anul 2009, Secureanu a conceput și pus în aplicare mai multe mecanisme prin care și-a însușit sume semnificative de bani din patrimoniul spitalului, în cuantum de 9.144.053 lei.

* Iubitorii de muzică electronică, techno, indie-rock și alternative pot vedea peste 100 de trupe la Timeshift Bucharest Music Festival, care se va desfășura la Romexpo, pe patru scene, în perioada 20 — 23 iulie. Pe scenă vor urca, printre alții, David Guetta și Șuie Paparude.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu