ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 FEBRUARIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 16 FEBRUARIE

Procurorii DIICOT au soluționat 13.168 de dosare în anul 2016, în creștere cu 12,53% față de 2015, fiind întocmite 1.485 de rechizitorii, în creștere cu 28,46% față de anul anterior, un număr de 3.866 de inculpați fiind trimiși în judecată, se arată în bilanțul activității Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pe anul 2016, postat pe site-ul instituției.

* Măsurile luate de Guvern sunt "puse sub semnul întrebării", din cauza nepromulgării bugetului, a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

* Șeful Executivului va efectua joi și vineri o vizită la Bruxelles. Prim-ministrul va avea întrevederi cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, cu Donald Tusk, președintele Consiliului European, cu Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, și cu Jyrki Katainen, vicepreședinte al Comisiei Europene responsabil cu ocuparea forței de muncă, creșterea economică, investiții și competitivitate.

* Trei lucrări aparținând maestrului olandez Rembrandt van Rijn, dar și gravuri semnate de Albrecht Dürer, Martin Schongauer și Lucas Cranach vor fi puse în vânzare în cadrul unei licitații organizate pe 2 martie, de Casa Artmark. Cele trei lucrări semnate de Rembrandt sunt: "Tânăr cu beretă de catifea" (Ferdinand Bol) (8.000 — 10.000 de euro), "Trei copaci" (3.000 — 4.000 de euro), "Canal cu barcă și pod" (5.500 — 7.500 euro).

* Tinerii români care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia, în perioada 18 — 23 februarie, să se întâlnească cu reprezentanții unor prestigioase instituții de învățământ din Europa, Statele Unite ale Americii și China, în cadrul târgului World Education Fair.

AGERPRES/(autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia