Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 12 APRILIE

Ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, a declarat că informația privind intenția guvernanților de a naționaliza Pilonul II de pensii nu are 'niciun temei' și a spus că nu există 'nicio rațiune, politică, economică, financiară, bugetară' care să determine o astfel de decizie.

* PSD nu a intenționat și nu intenționează să naționalizeze sistemul de pensii private din România, afirmă, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

* Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, să găsească soluții urgente, inclusiv prin deplasări în teren și discuții cu autoritățile din Ungaria și Bulgaria, pentru asigurarea în perioada sărbătorilor pascale a fluenței de trafic în punctele de frontieră, în special cele de la Nădlac, care asigură legătura cu Ungaria, și de la Giurgiu, care asigură legătura cu Bulgaria.

* Guvernul copiilor a fost 'instaurat' pentru câteva minute, la începutul ședinței Executivului, aproximativ 40 de elevi luând locul premierului Sorin Grindeanu și al miniștrilor în timpul unei vizite la Palatul Victoria.

* Reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii și ai ministerelor și instituțiilor din România au organizat, la București, o întâlnire interimară în contextul Parteneriatului Strategic, se arată într-un comunicat al misiunii diplomatice americane remis AGERPRES.

* Comisia juridică a Senatului a acordat un raport negativ propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii 47/1992 de organizare și funcționare a Curții Constituționale prin care se prevedea ca pronunțarea asupra constituționalității legilor înainte de promulgare să aibă loc într-un termen de cel mult 30 de zile de la sesizare.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PSD se SCINDEAZĂ după congres? Liderii Sudului pun la cale un nou partid: Fără Oltenia, PSD ajunge la 10%!

2 ALARMĂ Firea începe să dea MARILE TUNURI pentru care-a fost împinsă în fruntea Capitalei?

3 Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de…

4 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

5 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video