Stormy Daniels, noi dezăluiri despre Donald Trump: „Regele a fost detronat. Nu mai este intangibil”

Stormy Daniels, noi dezăluiri despre Donald Trump: „Regele a fost detronat. Nu mai este intangibil”

Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți care a iscat imensul scandal din SUA, a acordat primul interviu după punerea sub acuzare a fostului președinte american, Donald Trump.

Stormy daniels și Donald Trump foto: Profimedia

Într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan de la Fox Nation, Stormy Daniels a spus că, deși dorește ca fostul președinte să fie tras la răspundere, nu crede că Donald Trump ar trebui condamnat la închisoare, arată The Guardian .

Stormy Daniels a spus că a fost "șocată" când l-a văzut pe Trump apărând în fața justiției.

"Regele a fost detronat - el nu mai este intangibil. Nimeni nu ar trebui să fie de neatins, nu contează care este fișa postului tău – indiferent dacă ești președinte – ar trebui să fii tras la răspundere pentru acțiunile tale”, a declarat aceasta.

Daniels i-a mărturisit jurnalistului Piers Morgan că primește în mod regulat amenințări cu moartea, iar tonul mesajelor este din ce în ce mai violent.

Fostă actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels a provocat un scandal monstru în SUA după ce a dezvăluit faptul că a avut o relație cu fostul președinte american Donald Trump. Se pare că cei doi s-au cunoscut în vara anului 2006, când Trump era magnatul imobiliar, în timpul unui turneu de golf caritabil la Lake Tahoe, la granița dintre California și Nevada.

Acuzațiile la adresa lui Trump

Acuzațiile împotriva lui Donald Trump sunt centrate pe declarațiile lui Stephanie Clifford (Stormy Daniels), actriță de filme pentru adulți, care colaborează de cinci ani cu sistemul de justiţie american.

Pentru a ascunde aventura Stormy Daniels a primit 130.000 de dolari de la fostul avocat şi omul bun la toate al fostului preşedinte, Michael Cohen. Acesta a executat o pedeapsă cu închisoarea iar acum este principalul martor al acuzării.

Cei 130.000 de dolari nu au fost declaraţi în conturile de campanie ale candidatului Trump la scrutinul prezidenţial din 2016, iar acest lucru ar fi o încălcare a legilor electorale ale statului New York.

În timp ce ocupa funcția de președinte, Trump l-a „despăgubit” pe Cohen, iar aici a izbucnit frauda, spun procurorii. În înregistrările interne, compania lui Trump (Trump Organisation) a clasificat în mod fals rambursarea către Cohen a sumei de 130.000 de dolari drept cheltuieli de judecată, invocând un acord. Cu toate acestea, nu au existat astfel de cheltuieli, spun procurorii, iar acordul a fost fictiv.

Trump Organization a fost condamnată deja în decembrie şi ianuarie la o amendă de 1,6 milioane de dolari pentru fraudă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...