SUA: Atacul armat de la Fort Myers ''nu este un act de terorism'' (poliția)

SUA: Atacul armat de la Fort Myers ''nu este un act de terorism'' (poliția)

Atacul armat care s-a soldat cu doi morți și circa cincisprezece răniți la Fort Myers, în statul american Florida (sud), ''nu este un act de terorism", a transmis luni poliția locală printr-un comunicat, relatează AFP.

Incidentul armat a izbucnit într-o parcare a localului de noapte Club Blu, unde părinții unor adolescenți veniseră să-și caute copiii după o petrecere.

Potrivit postului local WINK, petrecerea pentru adolescenți era în desfășurare când au început focurile de armă. Martori aflați la fața locului au spus că au auzit până la 30 de focuri de armă.

Conform presei americane, un număr mare de polițiști au fost mobilizați la fața locului.

Incidentul armat din Fort Myers survine la o lună după masacrul dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando (Florida), când un bărbat a împușcat mortal 49 de oameni în cel mai sângeros atac de acest fel din istoria SUA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...