SUA: Fostul strateg al lui Trump evită să compară în faţa unui juriu, în ancheta privind ingerinţa rusă

Fostul strateg al Casei Albe, Steve Bannon, a ajuns la o înţelegere cu echipa procurorului special Robert Mueller şi va fi intervievat de aceasta, în loc să compară în faţa unui mare juriu pentru a depune mărturie în ancheta privind presupusa ingerinţă rusă în alegerile prezidenţiale din 2016, relatează miercuri CNN şi Reuters, citând surse apropiate de Bannon.

Fostul consilier de campanie al lui Trump fusese citat să depună mărturie în justiţie în cadrul anchetei lansate de Mueller pentru a stabili adevărul legat de rolul Rusiei în alegeri şi eventualele legături ale lui Trump cu Moscova. Informaţia difuzată iniţial miercuri de CNN nu a fost deocamdată comentată de reprezentanţi ai lui Bannon sau Mueller.

Demis în august de Donald Trump, Steve Bannon a fost acuzat zilele trecute de fostul său şef că şi-a "pierdut minţile" după ce a fost citat în controversata carte "Foc şi furie" a ziaristului Michael Wolff spunând despre fiul cel mare al preşedintelui, Donald Trump Jr, că a comis o "trădare" şi un act "antipatriotic" întâlnindu-se cu o avocată rusă în campania electorală din 2016. Ulterior, Bannon şi-a exprimat "regretul" pentru aceste afirmaţii.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

2 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Ea este Irina Popescu, soția abuzată sexual, practicantă de yoga și membră MISA