SUA: Marine Corps confirmă că 16 militari și-au pierdut viața în prăbușirea unui avion militar în Mississippi

SUA: Marine Corps confirmă că 16 militari și-au pierdut viața în prăbușirea unui avion militar în Mississippi

Corpul pușcașilor marini au confirmat marți că 16 militari și-au pierdut viața, luni, în prăbușirea unui avion Marine Corps în SUA, accident produs din cauze încă necunoscute, relatează AFP.

Aparatul de zbor s-a prăbușit în Mississippi , în sudul SUA, în jurul orei 16.00 (21.00 GMT), potrivit unui comunicat Marine Corps.

'Responsabili ai administrației federale au contactat Corpul pușcașilor marini atunci când aparatul a dispărut de pe radarele de control aerian deasupra Mississippi. Cauza prăbușirii rămâne încă necunoscută. A fost deschisă o anchetă', a adăugat sursa citată.

Aparatul Marine Corps, un avion de alimentare C-130, s-a prăbușit la granița dintre două comitate, Sunflower și Leflore, potrivit ziarului local Clarion-Ledger, care îl citează pe directorul Agenției de gestionare a crizelor din Mississippi, Lee Smithson.

Postul de televiziune CNN relatase anterior, citând un responsabil local, că 16 persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion militar în statul Mississippi din sudul SUA.

AGERPRES/( AS — autor: Violeta Gheorghe, editor: Ionuț Mareș, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...