SUA: Melania Trump cere încă patru ani pentru 'Donald'

SUA: Melania Trump cere încă patru ani pentru 'Donald'

"Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru", a declarat marţi Melania Trump, lăudându-l pe "Donald", în special răspunsul său la "teribila pandemie" de COVID-19, relatează miercuri France Presse.

"Nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate", a spus prima-doamnă a Statelor Unite, criticând de mai multe ori atitudinea media, ca un ecou al atacurilor repetate ale preşedintelui american.

În a doua zi a convenţiei republicane unde noul coronavirus a fost rar menţionat, fosta manechină de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a făcut diferenţa insistând asupra ravagiilor cauzate de virus.

"Din martie, vieţile noastre s-au schimbat radical (...). Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri", a declarat ea din grădina Casei Albe.

Promiţând că "Donald" va face tot posibilul să aibă grijă de toţi cei afectaţi, ea a denunţat "atacurile" taberei democrate şi "bârfele difuzate" de mass-media.

Cu zece săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, discursul celei de-a treia soţii a lui Donald Trump era mult aşteptat. Foarte discretă de la venirea sa la Casa Albă, ea nu a făcut niciodată o astfel de pledoarie pentru soţul său, mai mare cu 24 de ani.

Odată cu citirea acestui discurs, prima-doamnă speră de asemenea să fie uitat fiasco-ul din 2016. Primul ei mare discurs la convenţia republicană în care a preluat pasaje întregi dintr-un discurs al unei alte "First Lady", mult mai prezentă: Michelle Obama.

La fel ca în prima seară, familia preşedintelui a ocupat un loc central, cu discursurile copiilor săi născuţi din căsătorii anterioare: Eric şi Tiffany Trump (36 şi respectiv 26 de ani).

Luni, fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr, a rezumat viitoarele alegeri prezidenţiale - o alegere între "biserică, muncă şi şcoală" şi "revoltă, jafuri şi vandalism". Şi a lăudat reacţia la virusul "venit din China".

Miliardarul va accepta oficial şi pentru a doua oară nominalizarea partidului său joi, într-un discurs în grădina Casei Albe.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”