Suceava: Suspectul în cazul polițistului ucis în gară - un tânăr din Mironu; acesta ar fi stat în închisoare în Spania

Suceava: Suspectul în cazul polițistului ucis în gară - un tânăr din Mironu; acesta ar fi stat în închisoare în Spania

Polițistul ucis în Gara Suceava (Burdujeni), Sorin Viziteu, se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost înjunghiat, suspectul fiind reținut, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mironu și care ar fi recidivist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu, a precizat că suspectul în cazul crimei, un tânăr de 23 de ani, din Mironu, Ioan Beșa, a fost prins la puțin timp după comiterea faptei și reținut, în prezent, aflându-se în arestul poliției.

Potrivit primelor date ale anchetei, tânărul l-ar fi atacat cu un cuțit, apropiindu-se prin spate de polițist, și l-a înjunghiat, provocându-i mai multe răni la gât și pe corp. Martorii au relatat că polițistul a încercat să se apere, dar nu a avut nicio șansă, în condițiile în care, deși era doborât la pământ, agresorul continua să-l înjunghie.

În zonă a intervenit imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care a încercat resuscitarea polițistului, dar nu a putut decât declara decesul.

Potrivit unor surse oficiale, tânărul de 23 de ani ar fi recidivist, acesta executând o condamnare pentru acte de violență în Spania. El se întorsese recent acasă.

În momentul producerii tragediei, agentul șef Sorin Vezeteu era de serviciu în Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni.

Sorin Viziteu avea 38 de ani și era tatăl a doi copii, unul în vârstă de 5 ani și altul de 7 ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

2 CAZ RAR / Curtea de Apel Cluj dispune confiscarea a aproape 2,7 milioane de lei, reprezentând avere nejustifica…

3 Citiți și voi ce spune omul ăsta!

4 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

5 Călin Georgescu a demisionat din Clubul de la Roma: Nu doresc să mă iudesc