Suceava: Suspectul în cazul polițistului ucis în gară - un tânăr din Mironu; acesta ar fi stat în închisoare în Spania

Suceava: Suspectul în cazul polițistului ucis în gară - un tânăr din Mironu; acesta ar fi stat în închisoare în Spania

Polițistul ucis în Gara Suceava (Burdujeni), Sorin Viziteu, se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost înjunghiat, suspectul fiind reținut, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mironu și care ar fi recidivist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu, a precizat că suspectul în cazul crimei, un tânăr de 23 de ani, din Mironu, Ioan Beșa, a fost prins la puțin timp după comiterea faptei și reținut, în prezent, aflându-se în arestul poliției.

Potrivit primelor date ale anchetei, tânărul l-ar fi atacat cu un cuțit, apropiindu-se prin spate de polițist, și l-a înjunghiat, provocându-i mai multe răni la gât și pe corp. Martorii au relatat că polițistul a încercat să se apere, dar nu a avut nicio șansă, în condițiile în care, deși era doborât la pământ, agresorul continua să-l înjunghie.

În zonă a intervenit imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care a încercat resuscitarea polițistului, dar nu a putut decât declara decesul.

Potrivit unor surse oficiale, tânărul de 23 de ani ar fi recidivist, acesta executând o condamnare pentru acte de violență în Spania. El se întorsese recent acasă.

În momentul producerii tragediei, agentul șef Sorin Vezeteu era de serviciu în Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni.

Sorin Viziteu avea 38 de ani și era tatăl a doi copii, unul în vârstă de 5 ani și altul de 7 ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro