Summitul G20: Trump va avea întâlniri bilaterale cu liderii Argentinei, Chinei, Germaniei, Japoniei şi Rusiei

Summitul G20: Trump va avea întâlniri bilaterale cu liderii Argentinei, Chinei, Germaniei, Japoniei şi Rusiei

Preşedintele american, Donald Trump, va avea întâlniri bilaterale cu mai mulţi lideri la summitul G20 din Argentina, de la finalul săptămânii, printre care preşedinţii Rusiei şi Chinei, a anunţat marţi Casa Albă, transmite AFP.

"Preşedintele şi delegaţia vor avea contacte cu mai mulţi lideri, inclusiv întâlniri bilaterale cu preşedintele Argentinei, preşedintele Rusiei, prim-ministrul japonez şi cancelarul german, precum şi o cină de lucru cu preşedintele chinez", a precizat purtătoarea de cuvânt Sarah Sanders.

Principalul consilier economic al lui Trump a indicat marţi că acesta consideră că există o "bună şansă" ca un acord comercial să fie încheiat cu China, dar în anumite condiţii.

"Preşedintele apreciază că există o bună şansă de a ajunge la un acord şi este deschis la această posibilitate", a explicat Larry Kudlow, cu puţine zile înaintea aşteptatei reuniuni între liderul american şi cel chinez, la Buenos Aires, în marja summitului G20. AGERPRES/ (AS - autor: Vicenţiu Purcărea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…