Șumudică, distrus: a povestit ce i-a transmis, astăzi, Dan Șucu la telefon

Șumudică, distrus: a povestit ce i-a transmis, astăzi, Dan Șucu la telefon

Marius Șumudică (53 de ani) merge din eșec în eșec! Contractul său la Gaziantep (Turcia) a fost reziliat înainte de termen, cel cu Al-Raed (Arabia Saudită) n-a fost prelungit după finalul sezonului, iar de la Al-Shabab (Arabia Saudită) a plecat cu scandal.

Marius Șumudică a auzit verdictul pe care n-ar fi vrut să-l audă. FOTO: Arhiva Adevărul

Șomer din luna martie, fostul atacant a declanșat, în ultimele săptămâni, o campanie furibundă, cu ajutorul prietenilor săi din mass-media, într-o tentativă de a ajunge pe banca Rapidului. Adevărul a oferit un exemplu aici despre modul în care Șumudică a încercat să-și forțeze numirea la Rapid, profitând de situația critică de la club.

Din nefericire pentru tehnicianul liber de contract, astăzi, patronul Dan Șucu i-a transmis, telefonic, că are alte opțiuni pentru banca tehnică. Așadar, s-a confirmat și o altă informație furnizată de Adevărul aici, cum că Șucu nu-l vrea pe Șumudică la Rapid.

În dialog cu Digi Sport, Șumudică a confirmat că ușa i s-a închis la Rapid de către Dan Șucu. Încă o dată, după ce același lucru se întâmplase și în vara anului trecut, când a fost preferat Cristiano Bergodi.

Ce a spus Marius Șumudică pentru Digi Sport?

*Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

*În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și stafful meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului. Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

*Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!

Play-off, etapa a 9-a (penultima)

Vineri

Sepsi – Rapid 20.30

Sâmbătă

FCSB – CFR Cluj 20.00

Luni

Farul – Universitatea Craiova 20.30

Clasament

1. FCSB 49 de puncte

2. Universitatea Craiova 40p*

3. CFR Cluj 40p*

4. Farul Constanța 35p*

5. Sepsi 31p*

6. Rapid 29p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

4 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

5 Citiți și judecați voi...