„Sunt dezgustată”/Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

„Sunt dezgustată”/Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

Cătălin Bordea le-a dezvăluit amicilor că a fost asaltat cu mesaje din partea Andreei Antonescu, după divorțul de Livia, iar aceste afirmații au fost rapid livrate către tabloide.

Cătălin Bordea s-a lăudat că Andreea Antonescu l-a sufocat cu mesaje imediat după ce a divorțat de Livia.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie… Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor-ușor în prietenie cu ea”, le-ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, declarații care au ajuns rapid în presa tabloidă.

Andreea Antonescu a rupt orice legătură cu Bordea după ce aceste afirmații au apărut în presa tabloidă. Ea spune că a fost interesată doar de o relație de prietenie, dezinteresată.

“Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții.

Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”, a spus cântăreața pentru Ego.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat