„Sunt dezgustată”/Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

„Sunt dezgustată”/Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

Cătălin Bordea le-a dezvăluit amicilor că a fost asaltat cu mesaje din partea Andreei Antonescu, după divorțul de Livia, iar aceste afirmații au fost rapid livrate către tabloide.

Cătălin Bordea s-a lăudat că Andreea Antonescu l-a sufocat cu mesaje imediat după ce a divorțat de Livia.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie… Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor-ușor în prietenie cu ea”, le-ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, declarații care au ajuns rapid în presa tabloidă.

Andreea Antonescu a rupt orice legătură cu Bordea după ce aceste afirmații au apărut în presa tabloidă. Ea spune că a fost interesată doar de o relație de prietenie, dezinteresată.

“Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții.

Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”, a spus cântăreața pentru Ego.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile