„Sunt lături pentru porci. Așa ceva nu-i dau copilului meu nici moartă“ / Programul „Masa caldă“ stârnește revoltă într-o școală

„Sunt lături pentru porci. Așa ceva nu-i dau copilului meu nici moartă“ / Programul „Masa caldă“ stârnește revoltă într-o școală

Părinții care au copiii înscriși la o școală din Sălaj s-au revoltat când au văzut ce mâncare au primit elevii la școală prin programul ”Masa caldă”, scrie ziare.com .

Firma de catering care aduce mâncarea la Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” din Ileanda, județul Sălaj, este acuzată de părinții elevilor că furnizează „lături”, după ce în mâncare a fost găsit un gândac.

„Dacă ne-ar lua cineva în seamă ar fi perfect. Efectiv bani aruncaţi! Aşa ceva nu poţi să mănânci. Eu le fac cadou porţia fetiţei mele să o mănânce dânşii. Aşa ceva nu-i dau copilului meu nici moartă. Sunt lături pentru porci 100%, nu mese calde pentru copii”, a spus o mamă, citată de Știrile ProTv .

„Copiii mei nu mănâncă de mult din această mâncare, pentru că într-o zi fetiţei mele i s-a fost rău de la ea și de atunci nici nu vrea să o mai vadă. Da, chiar vrem retragerea acestui serviciu, copiii nu mănâncă de mult aşa ceva! Doar bani aruncați!”, a spus o altă mamă.

Mai mult, părinții acuză conducerea școlii că a încercat să mușamalizeze cazul când a fost găsit un gândac în mâncare și că, deși s-au plâns în repetate rânduri că mâncarea nu este bună și nu se poate consuma, nu au fost luați în seamă.


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”