Surpriză totală!/Cine este noul bărbat din viața Cristinei Spătar?

Surpriză totală!/Cine este noul bărbat din viața Cristinei Spătar?

Cristina Spătar i-a spus „adio” iubitului tinerel, după ce acesta i-a propus să facă nuntă? Să fi fost atinsă artista din nou de „săgeata” lui Cupidon? Ne putem gândi la aceste întrebări, după ce cântăreață a fost protagonista unor ipostaze controversate alături de un bărbat misterios, cei doi împărțindu-și gesturi tandre chiar pe stradă, în văzul lumii. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie! Cine este oare noul mascul din viața vedetei?

Cine este noul bărbat din viața Cristinei Spătar? Paparazzii Spynews.ro i-au surprins în tandrețuri pe stradă / PAPARAZZI

Artista a fost surprinsă în tandrețuri cu un „mascul misterios”, pe stradă

Așa cum puteți vedea în imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro , Cristina Spătar nu a mai făcut nicio oprire și a mers țintă către noua destinație. Este vorba despre o pacare în care artista și-a lăsat mașina și, ce credeți, după câteva minute de așteptare, în cadru și-a făcut apariția un bărbat misterios. Cei doi au început imediat să discute, el gesticulând deseori, ca mai apoi să plece cu mașina lui la un restaurant de fițe din Capitală, semn că s-au gândit să se bucure împreună de vremea bună de afară, dar și de... companie!

Iar când spunem că „s-au bucurat”, nu o spunem degeaba, având în vedere că faimoasa cântăreață și bărbatul respectiv au petrecut aproximativ trei ore în localul exclusivist. Dovada că s-au simțit bine unul în preajma au fost chiar zâmbetele lor largi imprimate pe chip. Masculul misterios s-a arătat foarte grijuliu în ceea ce o privește pe artistă, căci observând că ea nu prea ale loc să urce în mașină, a dat cu spatele, pentru ca vedeta să se poată desfășura în voie.

Dar stați! Ipostazele „bombă” abia acum urmează! După ce au luat masa împreună, Cristina Spătar și bărbatul misterios au pornit împreună spre casă, cu mașina lui, însă nu fiecare spre locuința sa, ci spre a masculului! Coborâți din mașină, el și cântăreața nu s-au sfiit deloc și și-au împărțit gesturi tandre chiar în public, urcând împreună scările, îmbrățișați, către blocul lui. Așadar, să-i fi spus vedeta „adio” partenerului tinerel, deși el i-a spus clar că are planuri de nuntă?!



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro