SURSE Carmen Dan nu mai ținea legătura cu soțul de ani de zile. Amănunte de alcov

SURSE Carmen Dan nu mai ținea legătura cu soțul de ani de zile. Amănunte de alcov

Carmen Dan nu mai ținea legătura cu soțul de ani de zile. Amănunte de alcov. Surse politice declară că între Carmen Dan și soțul său nu mai existau relații conjugale de ani de zile. Jurnaliștii de la Liber în Teleorman au scris în 2017 că actuala ministresă de la Interne ar fi avut, ani de zile, o relație specială cu Tudorel Pieleanu, fostul șef al Poliției Alexandria. Alte surse spun că acum ar avea o relație cu un personaj din MAI. Nici băiatul familiei Dan nu mai ținea legătura cu tatăl, el stă cu mama sa la București.

Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei și era cu 9 ani mai mare ca soția sa.

Poliţiştii din Videle au fost sesizaţi, în această după amiază, despre faptul că dintr-un apartament din oraş se simte un miros greu şi, sosiţi la faţa locului, într-unul dintre apartamente, oamenii legii au găsit decedat un bărbat în vârstă de 57 de ani, potrivit IPJ Teleorman. Bărbatul era decedat de ceva timp, nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga din Videle pentru stabilirea cauzei decesului.

 Bărbatul găsit decedat este Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Daniela Dan.

Potrivit unor informații încă neoficiale, soțul ministrului Carmen Dan suferea de ciroză hepatică.

Poliția a deschis dosar de moarte suspectă în cazul soțului ministrului de Interne.

Potrivit corespondenţilor „Adevărul”, cauza morţii ar fi un infarct.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria