SURSE Dăncilă i-a spus despre „drogații” de la proteste și lui Juncker, la întâlnirea din aeroport

SURSE Dăncilă i-a spus despre „drogații” de la proteste și lui Juncker, la întâlnirea din aeroport

Premierul Viorica Dăncilă i-a spus președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, că există bănuieli că protestatarii de la mitingul din 10 august erau drogați, au declarat pentru  G4Media.ro surse guvernamentale. Discuția a avut loc marți, 18 septembrie, pe Aeroportul Băneasa, la plecarea lui Juncker de la summit-ul Inițiativei celor Trei Mări.

Dăncilă i-a spus același lucru și ieri eurodeputatei germane Ska Keller, co-președinta grupului verzilor din Parlamentul European. Grupul verzilor este cel care care a inițiat dezbaterea pe tema situației statului de drept din România. Citește aici interviul cu Ska Keller.

De altfel, imediat după violențele jandarmilor de la mitingul din 10 august, lideri PSD și vectori mediatici apropiați de ei au relatat in extenso mărturia sub anonimat a unui bărbat care pretindea că ar fi participat la întâlniri în care unii protestatari fumau marijuana. Nici până în acest moment nu a apărut vreo dovadă a acestor alegații.

Reamintim că Dăncilă s-a întâlnit cu Juncker la aeroport la plecarea acestuia din România, șeful Comisiei Europene nedorind să apară la sediul Executivului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…