SURSE Dragnea le-a spus azi-noapte pesediștilor, cu lacrimi în ochi, că „ei” vor să-i aresteze băiatul până-n Crăciun

SURSE Dragnea le-a spus azi-noapte pesediștilor, cu lacrimi în ochi, că „ei” vor să-i aresteze băiatul până-n Crăciun

Dragnea le-a spus azi-noapte pesediștilor, cu lacrimi în ochi, că „ei” vor să-i aresteze băiatul până-n Crăciun, spun surse de la bairamul organizat de Marcel Ciolacu la Vila Lac. Discuțiile au fost foarte aprinse la un moment dat, spun aceleași surse.

„Vor să-l agățe și pe Vali, pe fiu-meu, în dosar. Am informații precise. Mi-au trimis semnale că vor să-l rețină până-n Crăciun. Sunt croiți să mă termine, să mă umilească, vă spun.”, s-a plâns, cu lacrimi în ochi, Dragnea, azi-noapte.

A fost și un moment picant. Care l-a avut în prim-plan pe Paul Stănescu. Despre care s-a aflat că era să cadă în plasa procurorilor pe un caz similar cu Belina. Culmea, dosarul Belina l-a salvat! Se făcuseră vorbele și erau pe cale să facă actele pentru ca Stănescu să preia, în condiții identice cu Belina, insula Băloi de pe Dunăre, de la Corabia...

Reamintim că Valentin Dragnea, fiul Infractorului, a devenit proprietarul Fermei Salcia după ce a cumpărat-o cu 450 lei de la TelDrum. TelDrum o cumpărase cu câteva miliarde și o modernizase cu alte miliarde...

Din Comunicatul DNA:

„Liviu Nicolae Dragnea, în mod direct sau prin persoane apropiate lui (fiul, fosta soție) a obținut sume de bani sau bunuri mobile și imobile pe care le utilizează, precum și diverse servicii în interes personal, al familiei și al formațiunii politice din care face parte, respectiv donații de la membrii grupului infracțional organizat și de la societățile controlate de aceștia (circa 2,5 milioane de lei în anul 2009), transferul părților sociale din mai multe societăți controlate de membrii grupului infracțional organizat către fiul său, dividende și sume periodice către fiul său cu titlu de salariu de la firme din grup, sume periodice cu titlu de chirie încasate personal de Liviu Nicolae Dragnea și de fosta soție de la o altă societate din grup, bani obținuți de către Liviu Nicolae Dragnea din vânzarea unor bunuri imobile la valori supraevaluate către societățile controlate de membrii grupului infracțional organizat, folosirea de bunuri mobile de către fiul său (autoturismul deținut de o societate din grup și a cărui îmbunătățire tehnică a fost achitată de Tel Drum SA) sau folosirea de bunuri imobile tot de către acesta (imobilul din Turnu Măgurele proprietate a Tel Drum SA).”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 Noi amănunte picante

4 ...

5 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley