SURSE Sâmbătă, acasă la Voiculescu, se discută soarta lui Iohannis. Vor să-l suspende.

SURSE Sâmbătă, acasă la Voiculescu, se discută soarta lui Iohannis. Vor să-l suspende.

Surse din anturajul lui Tăriceanu vorbesc despre o întâlnire care va avea loc sâmbătă acasă la Dan Voiculescu. La întâlnire vor participa doar cinci persoane. Dragnea și Tăriceanu, Voiculescu și alte două persoane. Una dintre ele, spun aceste surse, ar fi un consultant israelian care are un studiu sociologic complex realizat în ultimele două luni. Potrivit acestui studiu, actuala coaliție de Guvernare are un coeficient de încredere suficient pentru ca în următoarele 4 luni să-l suspende pe președinte și să dea și un nou președinte.

Problema lor este cine va fi candidatul dintre Dragnea și Tăriceanu. Iar Voiculescu optează net pentru cel din urmă. Susținând că Dragnea va avea oricum calea deschisă spre funcția de prim-ministru.

Discuția de sâmbătă nu este prima. La circa o lună de la liberarea lui Voiculescu a mai avut loc o astfel de discuție unde Voiculescu le-a prezentat un „plan de preluare a puterii totale”. El este părintele „statului paralel”.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro