SURSE Sorin Câmpeanu și Norica Nicolai vor fi copreședinții viitoarei Alianțe politice Pro – România/ ALDE

SURSE Sorin Câmpeanu și Norica Nicolai vor fi copreședinții viitoarei Alianțe politice Pro – România/ ALDE

Sorin Câmpeanu și Norica Nicolai vor fi copreședinții viitoarei Alianțe politice dintre Pro România și ALDE, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Decizia a fost luată din cauză că mai mulți lideri ai Pro România nu au acceptat ca Tăriceanu să fie copreședinte al Alianței.

 
Unul dintre cei mai vocali lideri Pro România împotriva lui Tăriceanu este fostul ministru al agriculturii, Daniel Constantin. Pe de altă parte, fostul premier, Mihai Tudose s-a declarat constant împotriva unei alianțe dintre Pro România și ALDE.

Tudose a scris luni pe Facebook: ”Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!”

Sorin Câmpeanu este în prezent președintele Consiliului Național al Rectorilor, rector al Universității de Agronomie din București, fost ministru al educației în guvernul Ponta. Norica Nicolai a fost europarlamentar ALDE și a deschis lista la europarlamentare, însă partidul n-a trecut pragul electoral pentru a intra în PE.

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, luni, că Pro România îl va susține la alegerile prezidențiale pe candidatul indepenent Mircea Diaconu, care și-a anunțat duminică intenția de a candida. G4Media.ro a dezvăluit însă că Diaconu ar urma să fie susținut de Pro România și de ALDE, Călin Popescu Tăriceanu urmând să anunțe că renunță la candidatură.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…