SURSE Tudose contraatacă! Guvernul face public raportul șefului Poliției

SURSE Tudose contraatacă! Guvernul face public raportul șefului Poliției

Tudose contraatacă! Guvernul va face public vineri seara, in jurul orei 19.00, raportul realizat de chestorul Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse politice. Raportul i-a fost cerut lui Despescu de Mihai Tudose dupa ce ministrul Carmen Dan ii solicitase premierului sa-l demita pe seful Politiei Romane pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului suspectat de pedofilie.

Chestorul Bogdan Despescu a depus vineri dimineata raportul la Guvern. Raportul ar urma sa detalieze modul in care conducerea Politiei a gestionat cazul politistului urmarit si in trecut pentru agresiune.

Tudose a anuntat la sedinta de Guvern de miercuri ca va lua o decizie legata de conducerea Politiei in functie de acest raport.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...