„Survivor România“. Andreea Moromete, o nouă criză de isterie: „Nu te suport!“

„Survivor România“. Andreea Moromete, o nouă criză de isterie: „Nu te suport!“

Concurenta a avut o nouă ieșire necontrolată față de una dintre colegele din reality-shwow-ul de la Pro TV.

Andreea Moromete a atacat-o din nou pe Ștefania Stănilă la Survivor România FOTO Pro TV

Au trecut patru luni și jumătate de când concurenții au intrat în competiția din Republica Dominicană și șapte dintre ei au reușit să reziste până în această etapă. În fiecare zi, ei învață să se adapteze și să-și facă noi aliați, astfel încât să se apropie de marele premiu de 100.000 de euro.

După ce, miercurea trecută, Robert Moscalu a părăsit competiția în urma voturilor celor de acasă, în tribul Taino încă există numeroase discuții pe acest subiect. „Nu a fost corect ce s-a întâmplat. Era cel mai real din competiția asta“, a spus Andreea Moromete, care continuă să plângă pierderea celui pe care-l numea frate. De cealaltă parte, Ștefania, cea care a scăpat de plecarea spre casă, a avut o conversație cu Moromete și a recunoscut că a fost surprinsă de reacția acesteia, în Consiliul de eliminare.

Te văd foarte afectată și nu am vrut să-ți zic nimic, dar, sincer, eu am fost șocată de reacția ta“, a spus aceasta, dar nu a făcut decât să declanșeze o nouă ieșire necontrolată.

Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce? Că nu mi-am schimbat părerea nicio secundă despre tine. Nu te suport! Nu o suport!“, a spus Andreea Moromete la testimoniale. Cele două au mai avut un conflict, declanșat tot de Andreea Moromete, după Marea Unificare.

Totodată, aceasta a spus că regretă că nu a folosit simbolul de Imunitate ascunsă pentru a-l salva de la eliminare pe Robert Moscalu. Tocmai de aceea este bănuită chiar de fostele colege din tribul Războinicilor – Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag – că „joacă murdar“.

La jocul de Recompensă din ediția de aseară, cei șapte concurenți rămași în competiție au avut parte de o surpriză imensă: au primit o călătorie cu o mașină decapotabilă în altă zonă a insulei, o cină, precum și o noapte de cazare la hotel.

După ce săptămâna trecută a câștigat jocul de Imunitate , aseară Andrei Krișan a câștigat jocul de Recompensă a avut dreptul de a alege alți doi membri ai tribului care să-l însoțească. Alegerile lui au fost Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...