„Survivor România“: Mihai Zmărăndescu, jigniri îngrozitoare la adresa unui coleg: „Băi umflatule, băi ginecomastie“

„Survivor România“: Mihai Zmărăndescu, jigniri îngrozitoare la adresa unui coleg: „Băi umflatule, băi ginecomastie“

Deși Doc a fost eliminat , conflictele și alianțele nu se opresc în tabăra Faimoșilor. Aceștia s-au și jignit și au pierdut și imunitatea.

Mihai Zmărăndescu a declanșat un nou conflict la Survivor România FOTO Pro TV

După conflictul avut cu Crina Abrudan, Mihai Zmărăndescu și-a atacat încă un coleg din tabăra Faimoșilor, pe Remus, care săptămâna trecută a fost ținut în captivitate de Războinici.

Zmărăndescu încerca să intervină în discuția dintre Remus și Kamara, dar Remus l-a ignorat, ceea ce l-a înfuriat pe luptătorul MMA. În plus, acesta a avut impresia că Remus i-a bârfit în timpul petrecut în echipa adversă. „Ai venit ca o femeie la mine (...). Băi băiatule, băi umflatule, băi ginecomastie (un dezechilibru hormonal la bărbați, care are ca efect creșterea sânilor – n.r.), uită-te la mine când vorbesc cu tine. A cincea femeie din Ministerul femeilor“, au fost jignirile aruncate de Zmărăndescu, care a fost atenționat de Ștefania. „Mihai, e foarte urât să vorbești așa“, i-a reproșat aceasta.

„De ce ești așa pornit pe mine, ce ți-am făcut?“, l-a întrebat Remus. „Nu-mi place falsitatea, ești fals rău de tot!“, a răspuns Zmărăndescu.

Jocul de captivitate al acestei săptămâni a fost câștigat de Faimoși, care l-au luat captiv în echipa lor pe Alin Chirilă, unul dintre cei mai buni Războinici pe trasee. Însă chiar și cu un om în minus și cu altul pe tușă, accidentat (Dan Ursa), tribul Războinicilor a reușit să câștige prima bătălie a imunității din această săptămână.

De fapt, Alin nu mai este popular printre colegii săi de echipă, care, după probă, au declarat că au jucat mult mai bine fără el și fără indicațiile lui, iar lipsa Războinicului a fost, se pare, binevenită.

Remus și Bianca au câștigat imunitatea personală, astfel că la Consiliul de nominalizare au putut face nominalizări pentru eliminare. La nominalizarea comună a fost egalitate între Ada și Kamara. Remus l-a nominalizat pe Ionuț Iftimoaie, iar Bianca pe Mihai Zmărăndescu. Astfel, din tabăra Faimoșilor, jumătate dintre concurenți sunt propuși pentru eliminare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...