Sute de persoane au căutat pokemoni în apropierea Colosseumului din Roma

Sute de persoane au căutat pokemoni în apropierea Colosseumului din Roma

Sute de persoane au venit duminică cu telefonul în mână în împrejurimile Colosseumului din Roma pentru a vâna pokemoni, după ce s-a răspândit zvonul că în jurul amfiteatrului roman vor apărea sute de astfel de creaturi, relatează agenția EFE.

Acest eveniment "oficial" a fost primul din etapa turneului 'Pokemon GO Tour!' în Italia și a fost convocat de diferite organizații de utilizatori și de fani. Locul întâlnirii a fost esplanada care separă Colosseumul de Arcul lui Constantin, unde, în pofida căldurii sufocante, s-au strâns duminică aproximativ 300 de persoane.

Împărțiți pe echipe — în roșu, albastru și galben — scopul a fost vânătoarea de astfel de creaturi fantastice și capturarea celor mai râvnite, precum 'Picachu', devenit o legendă a acestui joc de succes care a împlinit 20 de ani de existență.

Evenimentul a fost organizat prin rețelele de socializare și a mizat pe diferite activități paralele, precum un concurs de fotografie care a premiat jucătorul care a reușit să obțină cea mai bună fotografie a unui pokemon, cu ajutorul funcției de realitate augmentată a telefonului său.

Colosseumul nu a fost singura locație pentru această întâlnire: împătimiții de 'Pokemon Go' au părăsit apoi zona și s-au îndreptat spre alte locuri pentru a vâna ciudatele creaturi, precum Piazza Spagna sau Villa Borghese.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale