Svitolina, bătută de Alexandra Cadanțu-Ignatik după un meci fabulos: Ucraineanca a avut minge de meci!

Svitolina, bătută de Alexandra Cadanțu-Ignatik după un meci fabulos: Ucraineanca a avut minge de meci!

Jucătoarea română de tenis, Alexandra Cadanţu-Ignatik, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Chiasso (Elveţia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, joi, după ce a învins-o pe Elina Svitolina cu 1-6, 6-2, 7-5. Cadanţu-Ignatik (32 ani, 217 WTA) a obţinut victoria după aproape două ore şi jumătate de joc. De remarcat că, în decisiv, la scorul de 5-3 pentru Svitolina, aceasta a irosit o minge de meci pe serviciul propriu!

Elina Svitolina

Svitolina (28 ani, 1.344 WTA), care miercuri a învins-o pe Gabriela Ruse în primul tur, cu 6-4, 6-2, a disputat doar al treilea său meci după o pauză de un an. Svitolina, căsătorită cu tenismanul francez Gael Monfils, a născut o fetiţă în octombrie.

Alexandra Cadanțu-Ignatik

Alexandra Cadanțu-Ignatik

Elina Svitolina a câştigat două din cele patru dueluri cu Cadanţu, în 2013 în semifinale la Baku, cu 6-1, 6-4, şi în 2017, în optimi la Istanbul, cu 6-3, 6-3. Românca s-a impus în prima lor confruntare, în 2011, la Telavi (Georgia), cu 7-6 (7/4), 6-4, în optimi.

În sferturi, Cadanţu o va înfrunta pe rusoaica Mirra Andreeva (15 ani, 312 WTA).

La dublu, Andreea Mitu şi Nadia Podoroska (Argentina) s-au calificat în semifinale, după ce au trecut de perechea Mana Ayukawa (Japonia)/Emily Webley-Smith (Marea Britanie) cu 6-2, 6-3.

În penultimul act, Mitu şi partenera sa vor juca împotriva favoritelor numărul trei, Nighina Abduraimova (Uzbekistan)/Estelle Cascino (Franţa).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu