Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

Unda de șoc subterană a ”loviturii” din 1 aprilie, atunci când publicam atât raportul informativ privind deconturile ”fake” ale procurorului militar Bogdan Pîrlog, cât și documentele oficiale probatorii se dovedește una devastatoare. Cel puțin la nivelul anumitor structuri de Parchet. Acolo unde, de ani de zile se știa că procurorii aflați sub ”înaltul patronaj” al generalului Marian Hăpău sunt la adăpost de orice eventuală anchetă. Numai că, după arestarea generalului Gherghe , nici măcar seiful unde sunt păstrate cele mai sensibile rapoarte informative ale ofițerilor de contrainformații ai Direcției Generale de Informații a Armatei nu mai este ”save”!

Procurori ”drogați” de prostituate
Astfel că este pe deplin de înțeles panica nebună care i-a cuprins pe procurorii militari, anticorupție sau de la alte structuri care erau cunoscuți în sistem ca fiind pur și simplu ”intagibili”. Ei fiind protejați de generalul Hăpău , șeful DGIA fiind de altfel cel mai bine conectat om din sistem la ”culoarele paralele” din Justiție, chiar și după destrămarea ”Binomului”. Iată însă că Hăpău nu se mai poate proteja nici măcar pe sine! Astfel că procurorii săi de casă au tot dreptul să se întrebe dacă nu cumva și cele mai tenebroase secrete păstrate de Hăpău vor putea fi acum ”scurse controlat”, atunci când dinamica operativă o va impune.
După deconturile lui Pîrlog, un nou scandal zguduie Justiția

Pentru că până și procurorii- mai ales cei militari, cu dublă comandă oficială !- sunt conștienți că, dacă ”s-a umbat” la seiful structurii de securitate, atunci și contrainformațiile DGIA sunt pur și simplu în genunchi! Da, da, alea unde activează inclusiv soția ministrului Apărării! Astfel că există teama – pe deplin justificată, de altfel! – ca deconturile lui Pîrlog să nu fi făcut decât să deschidă ”balul” dezvăluirilor… Procurorii acoperiți DGIA temându-se că au fost ”penetrate” nu doar aceste acte administrative, dar și că s-a ”luat totul” din seif!

”Cura de slăbire” a generalului Coșneanu, documentată în Dosarul Brașov 2

Numai că scenariul este și mai negru decât se așteaptă! Astfel că deja suntem în măsură să dezvăluim că a fost identificată până și lista cu procurorii care se droghează! Și care cuprinde inclusiv procurori cu funcții de conducere, documentați că ”trag pe nas”, la propriu! Astfel că generalii care figurează doar în ”Lotul Ayahuasca 2 – Brașov”, cel care a fost ”păstrat – disjuns” din dosarul foștilor șefi de servicii secrete Gelu Oltean și Gabi Crețu chiar că se pot considera norocoși. Cu toate că nici justificările lor cu ”curele de slăbit” nu au cum să reziste în fața vreunei instanțe de judecată. În schimb, situația procurorilor trecuți pe lista lui Hăpău ca ”răciți” se complică serios odată cu identificarea prostituatelor alături de care aceștia ”trăgeau pe nas”!

Crețu, Gherghe, tic-tac…

După cum dezvăluiam chiar zilele trecute, generalul Gabi Crețu, fostul număr doi al Serviciului de Protecție și Pază este ferm convins că atât colonelul Dumitru Voroneanu, șeful contrainformațiilor care tocmai se pensionează și generalul Lucian Pahonțu știau de ”ceiuțurile” cu Ayahusca bătute la Răcari. Au știut, l-au documentat, dar l-au lăsat să își rupă capul… La fel după cum și fostul număr doi din Direcția Generală de Informații a Armatei, generalul Iulian Gherghe știe că Hăpău ”veghea” informativ ce face cu banii sustrași. Dar l-ar fi lăsat să își rupă capul. Cu toate că mult mai plauzibilă pare varianta de lucru a ”autocurățirii” declanșate în justiția militară. Și a faptului că generalului Hăpău chiar nu i-ar fi venit să creadă că un procuror militar ar putea propune iar niște judecători militari să accepte arestarea ”mâinii sale drepte”.

Generalul Hăpău mai pierde o ”armă secretă”!

Adică exact a omului care răspundea de toată ”logistica operativă” a DGIA. Și care acum este dispus la orice formă de ”ARV”, doar pentru a nu fi apoi strivit în picioare de teribila progandă DGIA. Cea care ar vrea să impună varianta că Hăpău însuși a fost cel care ar fi pus capăt jafului generalizat din fondurile operative ale Informațiilor Militare. Însă, pe lângă arestarea ”din prima” a generalului Gherghe, cea mai bună dovadă că ”Justiția lui Hăpău” se zdruncină este faptul că analiștii militari plătiți tocmai din aceste fonduri operative s-au codit să mai îndeplinească ordinele pe unitate privind ”focul de voie” concentrat doar pe Gherghe și ”mâna GRU”! Ceea ce nu s-a mai întîmplat niciodată până acum!

Generalul Coșneanu ”îmbătrânește urât”…

După cum dezvăluiam și pe 1 aprilie, rapoartele procurorului militar Bogdan Pîrlog erau invariabil semnate de fostul șef al Secției Parchetelor Militare, generalul Gheorghe Coșneanu, ”în virtutea relațiilor de prietenie dintre aceștia”. Numai că generalul Coșneanu mai are și alte temeri de înfruntat că ar putea ”îmbătrîni urât”… Mai ales că Dosarul ”Ayahuasca”, cel care a luat deja drumul instanței de judecată este doar o ”ciozvârtă” din cel care ar putea ”să doară” mult mai rău. Și pe care nu îl vor mai instrumenta procurorii DIICOT, ci chiar procurorii militari. Adică unii dintre foștii subalterni ai generalului Gheorghe Coșneanu! Cel al cărui nume, după cum rezultă din informațiile intrate în posesia noastră, ar figura pe lista neagră din Dosarul Ayahuasca 2 – Lotul Brașov”! Și chiar dacă în cele din urmă generalul Coșneanu a făcut pasul înapoi în rezervă, deși fără prea mare tragere de inimă, acestuia totuși s-ar putea să îi ”tremure mustața” mai mult decât oricând! Pentru că, până acum, cel puțin știa că se află doar la mâna generalului Hăpău. Cel care, ce-i drept, s-a dovedit un ”om de onoare” față de oamenii săi din Justiție. Numai că, de această dată, nici Coșneanu, nici alți foști sau actuali procurori, judecători sau ofițeri de informații nu mai sunt doar la mâna lui Hăpău! Însă trebuie insistat că Lotul Brașov 2, cu tot cu a lor ”cură de slăbire” este ”pistol cu apă” față de cei care au constituit până acum cea mai temută ”armă secretă” a DGIA! Procurorii documentați a fi cedat atât ”ispitelor”, cât și inevitabilelor racolări ale ofițerilor acoperiți din cadrul Contrainformațiilor Militare. Numai că de acum aceștia nu mai sunt singurii păstrători ai teribililului sceret care făcea din ditamai procurorii niște ”simpli executanți” ai ordinelor, fără să își mai pemită barem să regrete că astfel ”paradesc destine”… Așa că, ”dacă vorbește Moșul”, chiar că se ”sparge buboiul” SPM!

”Târfe și cocaină”!

Nu, nu este titlul unei noi piese BUG Mafia. Ci capitolul la care se află încadrați unii procuori documentați de-a lungul anilor că au călcat deja ”pe becul” acestor vicii. Și chiar dacă, prin prisma fișei postului, și alte structuri au deținut de-a lungul ultimilor ani aceste informații, nimeni nu și-a permis totuși să treacă la ”next level”. Mai ales că niciun polițist sau procuor civil nu avea chef să cale astfel pe ”bătătura” DGIA. Ceea ce nu înseamnă însă că ofițerii implicați în aceste documentări nu au păstrat inforrmații care s-ar putea dovedi vreodată de folos. Mai ales pe persoană fizică… Ceea ce face și mai imperios necesară accelerarea operațunii de ”auto-curățire” declanșată de la începutul acestui an și care își propune ca procurorii șantajabili să fie ejectați de îndată din sistem. Desigur, cel puțin cei aparținând unei anume grupări ”ostile”… Unii cu respectarea cutumei acceptării ”ofertei de nerefuzat” a retragerii la pensiile speciale. Sau, în cazul celor care încă mai visează că li se va permite să rămână la ”butoanele operative” ale structurilor de Parchet din care fac parte, prin crearea unui ”disconfort”, vorba lui Raed, de genul celui resimțit în aceste zile de generalul Gherghe. Astfel că, dacă de acum tot se știe că ”Lista drogaților” din Parchete a fost scoasă din ”seiful DGIA”, poate le dă bunul Dumnezeu unor magistrați mintea cea de pe urmă… SURSA: National.ro/Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...