Tăriceanu a atins culmea scârboșeniei! Uitați cum arată un om cu caracter zero

Tăriceanu a atins culmea scârboșeniei! Uitați cum arată un om cu caracter zero

Echipa lui Călin Popescu Tăriceanu, prezentă, miercuri, la consultările cu Președintele Klaus Iohannis, a reușit să producă rumoare la Palatul Cotroceni, după ce președintele ALDE refuzase să se ridice de pe scaun, cum prevede protocolul în prezența Președintelui României.

Președintele ALDE a ignorat de trei ori solicitările concilierilor prezidențiali de a se ridica de pe scaun în momentul intrării Președintelui Klaus Iohannis la discuțiile cu delegația partidului condus de Tăriceanu, susțin surse oficiale. În cadrul discuțiilor, s-a făcut simțită răceala dintre cei doi, opiniile lor în privința aplicării rezultatului la referendumul pe Justiție fiind diametral opuse. 

Întrebat după întâlnire dacă a fost o gafă de protocol sau are probleme de sănătate, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Răspunsul este nu, și la una, și la alta. Nu am de ce să stau în picioare până sosește președintele. Când a sosit președintele m-am ridicat și l-am salutat așa cum este politicos și protocolar. Cunosc bine regulile de protocol, mai bine decât dvs”.

Președintele Klaus Iohannis l-a ironizat, marți pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce ieri președintele Senatului a scăpat de urmărirea penală prin votul dat de PSD și ALDE asupra cererii DNA de ridicare a imunității parlamentare. „Cred că este atât de jalnic și denotă o atitudine de dispreț așa de profund din partea PSD-ALDE față de voința românilor încât îmi este și greu să găsesc o clasificare pentru votul din Senat”, a spus Iohannis, întrebat cum vede votul de luni din Parlament, când cele două partide aflate la putere au decis, prin majoritate, cu 71 de voturi „împotriva” ridicării imunității lui Călin Popescu Tăriceanu. „Practic, PSD și ALDE, cu acest vot pentru apărarea lui Tăriceanu în fața procurorilor, cu asta și-au dat arama pe față. PSD și ALDE nu au înțeles, în fond, nimic ce le-au spus românii la vot, au mers mai departe așa cum au fost obișnuiți și au făcut zid în jurul lui Tăriceanu, ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori. Jalnic! Jalnic! Rușinos!”, a adăugat șeful statului.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...