Tăriceanu: ALDE va discuta săptămâna aceasta cu liderii organizaţiilor pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale

Tăriceanu: ALDE va discuta săptămâna aceasta cu liderii organizaţiilor pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seara, că liderii organizaţiilor partidului vor discuta în această săptămână pentru a lua o decizie referitoare la candidatul pentru alegerile prezidenţiale.

"O declaraţie a mea după alegerile din 26 mai a fost interpretată de unii ca o renunţare la candidatură. Eu am spus atunc că la momentul respectiv nu discut despre acest subiect şi cred că era şi logic de ce nu discut despre acest subiect. În continuare însă, sigur că şi noi, la ALDE, şi cei din PSD, această problemă va trebui să o rezolvăm. Şi la ALDE o să discutăm probabil chiar în această săptămână cu liderii organizaţiilor, în cadrul structurilor statutare ale partidului, şi cel mai probabil va urma o decizie în acest sens, pentru stabilirea celui care va fi candidatul la alegerile prezidenţiale", a declarat Tăriceanu, la România TV.e

Întrebat despre posibilitatea unui candidat comun al PSD şi ALDE la alegerile prezidenţiale, Tăriceanu a spus că "discutăm orice".

"Noi trebuie să găsim acea soluţie care ne dă cele mai mari şanse să-l învingem pe actualul preşedinte. Deci discutăm orice", a mai afirmat liderul ALDE. AGERPRES

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...