Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat ce a provocat accidentul de la 2 Mai, contestă măsura controlului judiciar

Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat ce a provocat accidentul de la 2 Mai, contestă măsura controlului judiciar

Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, a ajuns la Tribunalul din București. Acesta va contesta măsura controlului judiciar impusă de procurori, după perchezițiile de săptămâna trecută.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, la audieri la DIICOT Foto Inquam Photos Octav Ganea

Mihai Pascu contestă decizia procurorilor la Tribunalul București. Măsura controlului judiciar a fost luată de către procurori în urma descinderilor din cadrul operațiunii „Hidra”, atunci , în casa lui Mihai Pascu au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii legat de contestația depusă de Mihai Pascu, dacă se va menține măsura controlului judiciar sau va primi o măsură mai blândă, scrie Digi24.

Tatăl șoferului drogat este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Procurorii DIICOT au inițiat o anchetă penală pe numele acestuia după ce au descoperit în locuința sa mai multe muniții pentru care nu deținea documente legale de proveniență.

La ieșirea din sediul DIICOT, joi, tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști . O anchetă a fost decshisă de polițiști și în acest caz.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Mama șoferului ce a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai, Miruna Pascu, se află în arest preventiv . Aceasta este acuzată ca ar fi încercat să influențeze martorii din dosar.

Vlad Pascu este arestat și cercetat pentru că a omorât doi tineri după ce a condus sub influența drogurilor și a intrat într-un grup de tineri, lângă stațiunea 2 Mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...