Tatăl vitreg al fostei gimnaste Cătălina Ponor, condamnat definitiv după ce s-a răfuit cu doi polițiști

Tatăl vitreg al fostei gimnaste Cătălina Ponor, condamnat definitiv după ce s-a răfuit cu doi polițiști

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru ultraj. Zilele trecute, el și-a aflat pedeapsa definitivă, de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare.

Cătălina Ponor, alături de tatăl ei, fost rugbist de performanță. Foto Facebook

Față de decizia inițială a judecătorilor, Curtea de Apel Constanța a menținut pedeapsa, dar a majorat cuantumul daunelor morale la care a fost obligat inculpatul către partea civilă Tudorică Iulian la 2000 de euro. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.

Florin Bărbăscu este acuzat că ar fi ultragiat doi polițiști locali din Constanța, după ce, la începutul lunii martie 2021, ar fi intrat cu mașina pe o stradă cu accesul interzis, cu excepţia riveranilor. El se îndrepta către sala de fitness pe care o administrează.

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, în momentul în care a fost imobilizat de polițiști. Captură video

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, în momentul în care a fost imobilizat de polițiști. Captură video

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere: tatăl fostei mari gimnaste Cătălina Ponor le-a arătat ceva pe telefon celor doi polițiști, iar mai apoi cei trei au început să se îmbrâncească. La câteva minute distanță, pe imagini se vede cum mai mulți polițiști îl încătușează pe bărbat chiar în sală. Fostul rugbist a susținut în acel moment că a fost oprit ilegal de polițiștii locali.

Florin Bărbăscu este căsătorit de mai multă vreme cu Carmen, mama Cătălinei. Chiar dacă este vitreg, fosta sportivă îl consideră pe Florin Bărbăscu drept tatăl ei bun. Bărbatul și soția sa administrează sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, chiar locul în care s-au petrecut incidentele din 2021 în urma cărora acesta a fost condamnat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?