Tătaru, despre intenţia Primăriei Capitalei de a efectua testări pe Arena Naţională: Nu se întrunesc condiţiile

Tătaru, despre intenţia Primăriei Capitalei de a efectua testări pe Arena Naţională: Nu se întrunesc condiţiile

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi seara că testarea bucureştenilor de tip anticorpi la SARS-CoV-2 pe care Primăria Capitalei voia să o desfăşoare pe Arena Naţională nu se mai desfăşoară pentru că nu sunt întrunite condiţiile.

"Am fost informat de DSP Bucureşti că nu se pot desfăşura acele testări în acel loc. Nu întrunesc condiţiile. (...) Atunci, sunt nişte discuţii care cred că se întind un pic cam mult. Orice testare este un act medical care trebuie să se desfăşoare în anumite condiţii", a spus reprezentantul MS la Digi 24.

El a afirmat că nu există niciun ordin de ministru al Sănătăţii care să interzică acea testare.

"Nu există niciun un ordin de ministru (n.r. - ca testarea să nu mai aibă loc). S-au făcut evaluări acolo. Eu am primit ambele evaluări de la DSP, care au arătat că în acel loc nu se pot face acele testări", a precizat Tătaru.

Potrivit acestuia, testarea Primăriei Capitalei ar putea fi realizată în "colaborare cu un spital".

"Ar putea să facă în colaborare cu un spital astfel de testări", a mai arătat ministrul, adăugând că nu a vorbit cu primarul general al Capitalei despre aceste intenţii. AGERPRES/(A-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…