Telenovela verii/Scene incredibile ziua în amiaza mare! Alex Bodi a venit după Bianca Drăgușanu, ea s-a baricadat în mașină, a încuiat portiera și a fugit

Telenovela verii/Scene incredibile ziua în amiaza mare! Alex Bodi a venit după Bianca Drăgușanu, ea s-a baricadat în mașină, a încuiat portiera și a fugit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost din nou în centrul unui episod plin de tensiune, chiar la salonul unde vedeta își face de obicei unghiile. Spynews.ro a intrat în posesia unor informații de ultim moment, după ce afaceristul a încercat iar să vorbească cu vedeta. Ea s-a baricadat în mașină și a fugit de el.

  • Alex Bodi s-a ținut după Bianca Drăgușanu, dar ea s-a baricadat în mașină și a fugit de el
  • Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute

Știm deja cu toții că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au parte de ”întâlniri” mai tot timpul, chiar dacă s-au despărțit cu scandal. În urmă cu doar câteva minute vedeta a ajuns la salonul unde de fiecare dată își face unghiile, însă stați să vedeți ce a urmat după.

Întâmplător, în locație se afla și Andreea Tonciu, iar la un moment dat pe telefonul fix de lar recepție sună o persoană necunoscută, cine să fie oare? Ei bine, e chiar Alex Bodi! Aceasta a spus că vrea să vorbească cu Bianca Drăgușanu. Recepționera i-a dat telefonul Andreei Tonciu, iar bruneta a precizat că Bianca Drăgușanu e lângă ea, ci e la toaletă.

Alex Bodi nu se lasă cu una cu două, iar după 20 de minute a venit fix la salonul unde Bianca Drăgușanu se afla. Aceasta a întrebat-o pe vedetă că de ce nu vrea să-i răspundă la telefon, a încercat să stea lângă ea, să vorbească cu vedeta, însă ea nu a vrut să-l bage în seamă.

La un moment dat ea s-a ridicat și a vrut să plece, dar el nu i-a permis acest lucru. Aceștia au ieșit afară în curtea interioară, ea încercând în continuare să părăsească locația cât mai repede. El s-a pus în fața porții și a încercat să-i spună că nimeni nu mai e ca ei și că ea nu-l iubește cu adevărat pe bărbatul lângă care e în momentul de față.

A încercat să o oprească pe fosta sa soție, dar nu i-a reușit

Una dintre angajatele salonului care fusese la magazin a venit spre locație, iar atunci Bianca Drăgușanu a profitat de acest moment și a ieșit pe ușă rapid, dar și Alex Bodi după ea.

El i-a afirmat Biancăi să stea și să-l nu facă să fugă după ea, dar vedeta nu a ținut cont de vorbele lui. Imediat s-a baricadat în mașină, a blocat toate ușile, însă Bodi a încercat să forțeze portierele. A dat cu pumnul în bolidul de lux al vedetei, dar ea a pornit rapid și a plecat în trombă de pe loc.

Angajatele salonului au povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro că întreaga scenă s-a produs chiar în fața ochiilor lor și sunt siderate de toate cele întâmplate.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro