Teleorman: Dosar penal după ce un bărbat care a participat la protestul din 10 august a decedat la spitalul din Alexandria

Teleorman: Dosar penal după ce un bărbat care a participat la protestul din 10 august a decedat la spitalul din Alexandria

Poliţiştii au deschis, luni, un dosar penal în cazul unui bărbat de 62 de ani, care a participat la protestul din 10 august din Capitală, s-a simţit rău şi a decedat ulterior la spitalul din Alexandria.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la spital.

''Este un dosar penal deschis astăzi (luni - n.r.) de poliţişti, se află sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. La efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean din Alexandria, bărbatul a venit în data de 15 august la urgenţe cu hemoragie digestivă.

''S-a internat pe data de 15 august cu hemoragie digestivă. Nu ştiu să vă dau aceste informaţii (dacă era cunoscut cu afecţiuni medicale - n.r). Cazul a fost preluat acum de Parchet şi Poliţie'', a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului din Alexandria, Valentina Robu.

Bărbatul a decedat în noaptea de duminică spre luni. AGERPRES / (A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online : Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria