Tenis: Am jucat mai bine ca la Wuhan, a declarat Simona Halep după victoria în fața Dariei Kasatkina

Tenis: Am jucat mai bine ca la Wuhan, a declarat Simona Halep după victoria în fața Dariei Kasatkina

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a evoluat mai bine în meciul de vineri cu rusoaica Daria Kasatkina, la Beijing, decât a făcut-o săptămâna trecută la Wuhan.

Halep s-a impus vineri la Beijing cu 6-2, 6-1 și s-a calificat în semifinale, după ce săptămâna trecută pierdea cu același scor la Wuhan în fața rusoaicei.

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica și mi-a reușit destul de bine. Mi-am făcut jocul meu, în stilul meu, consistent și solid'', a spus Halep, citată de site-ul WTA.

Halep a mai vorbit și despre următoarea sa adversară, chiar dacă la acel moment nu o cunoștea. Letona Jelena Ostapenko a trecut cu 6-4, 6-4 de Sorana Cîrstea și va juca sâmbătă contra Simonei la Beijing.

"Mă aștept la un meci dificil, dar va fi o provocare indiferent cu cine voi juca, așa că trebuie să mă gândesc ce să joc împotriva lor și să încerc să îmi fac treaba, ca azi'', a afirmat Halep.

Ostapenko a avut cuvinte frumoase despre Halep, pe care a învins-o într-o finală dramatică anul acesta la Roland Garros, cu 4-6, 6-4, 6-3.

"(Simona) Este o jucătoare extraordinară. Dacă voi juca cel mai bun tenis al meu și voi fi agresivă mâine și consistentă, cred că orice este posibil'', a declarat Ostapenko.

Meciul dintre Halep și Ostapenko se va juca sâmbătă, nu înainte de ora 09,30 (ora României).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…