Tenis: Belinda Bencic, victorie cu Petra Kvitova la Turneul Campioanelor

Tenis: Belinda Bencic, victorie cu Petra Kvitova la Turneul Campioanelor

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, cu 6-3, 1-6, 6-4, marţi, într-un meci din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).

Elveţianca este pe locul 7 în clasamentul WTA, cu o poziţie mai jos decât jucătoarea cehă. Bencic a obţinut a doua sa victorie în cele şase partide în care a avut-o adversară pe Kvitova.


Foto: (c) ALEX PLAVEVSKI / EPA


În primul meci al zilei, olandeza Kiki Bertens (10 WTA) a trecut de australianca Ashleigh Barty , numărul unu mondial, cu 3-6, 6-3, 6-4. Bertens, care a înlocuit-o în ultimul moment pe japoneza Naomi Osaka, numărul trei mondial, după ce aceasta a declarat forfait chiar marţi , s-a impus neaşteptat.

În primele meciuri, duminică, Bencic a fost învinsă de Barty, cu 5-7, 6-1, 6-2, iar Kvitova a cedat în faţa lui Osaka, 7-6 (7/1), 4-6, 6-4.

Toate cele patru jucătoare din Grupa roşie au şanse de calificare în semifinale. În ultimele meciuri din grupă, Barty o va avea adversară pe Kvitova, iar Bertens va primi replica lui Bencic. Bertens a jucat finala ediţiei trecute, desfăşurată la Singapore. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”