Tenis: Bianca Andreescu, eliminată în primul tur la Wimbledon

Tenis: Bianca Andreescu, eliminată în primul tur la Wimbledon

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (7 WTA, favorită nr. 5) a fost eliminată surprinzător miercuri în prima rundă a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a cedat în două seturi, 6-2, 6-1, în faţa franţuzoaicei Alize Cornet (58 WTA).

Franţuzoaica s-a impus în mai puţin de o oră şi jumătate, obţinând cea de-a doua victorie pe iarbă contra lui Andreescu după ce a câştigat şi la turneul WTA de la Berlin, la mijlocul acestei luni, cu 7-6 (2), 7-5.

La începutul lunii, Bianca Andreescu a renunţat la serviciile antrenorului său, Sylvain Bruneau. Bruneau i-a fost antrenor timp de patru ani, Andreescu cucerind, în 2019, trofeul la US Open.

Alize Cornet va juca în runda următoare contra învingătoarei din partida care le opune pe Greetje Minnen (Belgia, 118 WTA), venită din calificări, şi australianca Ajla Tomljanovic (75 WTA). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante