Tenis: "E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig" (Halep)

Tenis: "E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig" (Halep)

"E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig", a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, care a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului.

"Am avut dureri de stomac din cauza emoțiilor, înaintea finalei, așa că poate n-am fost pregătită să câștig. Sper să mai joc aici o finală și să o câștig", a afirmat Simona Halep.

Românca a ratat pentru a doua oară titlul la Roland Garros , după ce în 2014 a fost întrecută în ultimul act de rusoaica Maria Șarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4.

"A fost un turneu grozav, o experiență bună", a spus Halep după ediția din acest an de la Roland Garros, ea mulțumindu-se celor care au susținut-o.

"Aș vrea să mulțumesc echipei mele, părinților mei. E o zi grea, fiindcă n-am reușit să câștig , dar trebuie să continuăm să muncim și să credem", a mai spus românca.

"Vreau s-o felicit pe Jelena. Tot creditul pentru ce a făcut în acest turneu", a afirmat Halep.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro