Tenis: Gabriela Ruse s-a calificat fără joc în sferturi la Palermo (WTA)

Tenis: Gabriela Ruse s-a calificat fără joc în sferturi la Palermo (WTA)

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse s-a calificat, miercuri, fără joc, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Palermo, dotat cu premii totale de 189.708 euro, după retragerea adversarei sale din optimi, elveţianca Jil Teichmann.

Teichmann (24 ani, 55 WTA), a treia favorită la Palermo, s-a retras din turneu din cauza unei accidentări la coapsa stângă, au anunţat organizatorii.

Pentru Ruse (23 ani, 137 WTA) aceasta este a 11-a victorie consecutivă, chiar dacă nu a reuşit-o pe teren, după cele şapte de la Hamburg, încununate cu primul său titlu WTA din carieră, şi cele trei de al Palermo (două în calificări).

Gabriela Ruse a învins-o pe Teichmann chiar în primul tur la Hamburg, cu 7-5, 7-6 (1).

Românca şi-a asigurat un cec de 4.677 de euro la Palermo şi 78 de puncte WTA, urmând să joace în sferturi contra învingătoarei dintre italianca Lucia Bronzetti şi americanca Grace Min.

Miercuri, Ruse va juca în primul tur la dublu, alături de Olga Danilovic (Serbia), contra perechii Maddison Inglis (Australia)/Samantha Murray Sharan (Marea Britanie).

Tot miercuri, Jaqueline Cristian o va înfrunta în optimi pe Qinwen Zheng (China).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…