Tenis: Halep este 'favorită' să câştige ediţia din acest an de la Roland Garros, spune Muguruza

Tenis: Halep este 'favorită' să câştige ediţia din acest an de la Roland Garros, spune Muguruza

Jucătoarea de tenis Simona Halep este "favorită" să câştige ediţia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citată de EFE după ce a fost învinsă joi de româncă, 6-1, 6-4, în semifinalele turneului de pe zgura pariziană.

Muguruza a estimat că Halep, liderul mondial, va avea prima şansă în finala care o va opune americancei Sloane Stephens.

Muguruza a comentat meciul său de joi cu Halep. "Nu am reuşit să mă ridic la nivelul ei. Poate i-am făcut cadou foarte rapid multe puncte (...)", a spus spaniola, N.3 mondial, referindu-se la primul set. Iberica a adăugat că a jucat mai bine în setul al doilea, în care a riscat mai puţin şi nu a făcut atâtea greşeli.

Muguruza a spus că nu a fost atentă la faptul că publicul a ţinut cu adversara sa şi a relativizat înfrângerea. "Important e să fii aici şi să joci aceste partide", a afirmat spaniola, care a câştigat turneul de la Roland Garros în 2016, iar peste câteva săptămâni va încerca să-şi apere titlul de la Wimbledon.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...