Tenis: Irina Begu - Am un început bun de turneu, mă aștept însă la un meci greu cu Jaqueline Cristian

Tenis: Irina Begu - Am un început bun de turneu, mă aștept însă la un meci greu cu Jaqueline Cristian

Jucătoarea română Irina Begu a declarat, marți, în conferința de presă de după victoria obținută în fața Ivanei Jorovic din Serbia, că are un început bun de turneu, dar se așteaptă la un meci greu cu Jaqueline Cristian, în optimile de finală ale BRD Bucharest Open.

"Am avut un început de turneu bun, cred că mi-am făcut jocul. Tactic am jucat bine, iar momentele importante le-am gestionat așa cum trebuia. Primul set a fost puțin mai tensionat, dar apoi mi-am dat drumul la braț și mi-am făcut jocul. Cu Jaqueline m-am antrenat acum o săptămână. Este o jucătoare tânără, o jucătoare foarte bună din noua generație. Mă aștept la un meci greu în turul următor, vom vedea ce se va întâmpla pe teren", a spus ea.

Begu a adăugat că a început să gestioneze mai bine presiunea publicului de la București. "Faptul că am avut mai multe meciuri de Fed Cup acasă m-a ajutat mult să gestionez presiunea pe care o simt când joc la București. La început mi-a fost foarte greu, însă acum am progresat și mă simt mai bine când joc acasă. Trecerea de la iarbă la zgură nu este ușoară. Însă zgura este suprafața mea preferată și îmi doresc să am rezultate bune aici", a precizat Begu.

Jucătoarea română Irina Begu, cap de serie numărul 7, a învins-o, marți, în turul 1 pe sârboaica Ivana Jorovic (172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1 și s-a calificat în optimile de finală ale BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Numărul 58 mondial o va întâlni în optimi pe Jaqueline Cristian (341 WTA), beneficiara unui wild card.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro