Tenis: Jelena Ostapenko a câștigat la Seul al doilea turneu WTA din cariera sa

Tenis: Jelena Ostapenko a câștigat la Seul al doilea turneu WTA din cariera sa

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko a învins-o duminică pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, 6-7, 6-1, 6-4, în finala turneului de la Seul și a câștigat astfel al doilea turneu WTA din cariera sa, după surprinzătoarea victorie din acest an de la Roland Garros, când a trecut în ultimul act de românca Simona Halep.

Jelena Ostapenko, în vârstă de 20 de ani, este locul 10 mondial, în timp ce Beatriz Haddad Maia, 21 de ani, este locul 71 WTA. Turneul de la Seul a avut premii totale de 226.750 de dolari.
"Sunt foarte fericită că am câștigat al doilea titlu din cariera mea. M-am simțit foarte bine aici și e incredibil să văd atâtea steaguri ale Letoniei", a declarat jucătoarea născută la Riga, citată de AFP.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu